Senka Ljubić

Senka Ljubić certificirani je astrolog poznate međunarodne astrološke škole Noela Tyla. Dugodišnjim aktivnim radom u astrološkoj zajednici Senka ima poseban cilj:

“Svojim znanjem i načinom na koji prezentiram astrologiju želim vratiti ugled toj čudesnoj disciplini. Želim pokazati da astrologija nije praznovjerica, ni šarlatanstvo, ni puka zabava, već ozbiljna i zahtjevna znanost koju treba dobro poznavati da biste s njom radili i sebe prozvali astrologom. Drago mi je kad imam prilike prezentirati njene mogućnosti u otkrivanju životnih ritmova i potencijala.

Svoje čitatelje, slušatelje i klijente nastojim ohrabriti da prepoznaju vlastite vještine i vlastitu snagu, da prepoznaju život kao stalni tijek energije s kojom treba hrabro zaplivati. Astrologija može pomoći u određivanju smjera, u odabiru pravog trenutka. Ona otvara vrata u nove spoznaje o sebi i vlastitom životnom putu. ”

Senka je osmislila i vodi Školu astrologije, radi sve vrste astroloških analiza i savjetovanja te neumorno piše astrološke tekstove.

“Moja priča s astrologijom započela je u studentskim danima, slučajno! U nekom sam astrološkom članku usput pročitala nešto o sebi što mi se nije svidjelo. Htjela sam provjeriti zašto bi to trebalo biti tako. Nedužna znatiželja uvukla me u golemo područje astrologije. Dugogodišnjim učenjem i studijem uz astrologiju sam naučila puno o psihologiji, o životu, o sebi. Razvila sam toleranciju i suosjećanje, naučila istinski voljeti ljude i život. Nakon dugogodišnjeg samoobrazovanja zaključila sam da je astrologija postala toliko važan dio mog života, da joj želim dati stručni pečat. Odlučila sam produbiti svoje znanje i imala sam sreće postati učenicom Noela Tyla, poznatog američkog astrologa. 2005. godine stekla sam diplomu njegove međunarodne astrološke škole Professional Practicing Astrologer.

Moj učitelj je velikodušan čovjek topla srca, golemog životnog iskustva i još većeg astrološkog znanja. Autor mnogih knjiga, obogatio je suvremenu astrologiju novim znanjima i tehnikama. Njegov način promišljanja i primjene astrologije pomogao mi je da sazrijem kao astrolog. Kao njegova učenica naučila sam razmišljati kreativno, povezujući astrološku simboliku i tehnike sa stvarnim životom. Stekla sam sigurnost u sebe i svoje znanje. Uvijek ga nastojim primjenjivati mudro, suosjećajno, točno i odgovorno. Moji klijenti s konzultacija u kojima razgovaramo  o energijama koje simboliziraju njihovi horoskopi odlaze puni nade, sa smješkom i samopouzdanjem.”

Kako bi još učinkovitije radila s klijentima, Senka je produbila svoje znanje te je NLP Master (DVNLP), Wingwave® coach; Hypnosis Coach (WHO) i Učiteljica Autogenog treninga po Schultzu. Senka je i certificirana učiteljica joge – po sustavu  Yoga Alliancea E-RYT500 (Expert Registred Yoga Teacher).

Zanima vas škola astrologije

Saznajte više