Usporedni horoskop

Odnosi s drugim ljudima jedna su od najvažnijih stvari u našem životu. Bilo da se radi o ljubavnoj ili poslovnoj vezi, o prijateljstvu ili odnosu s djecom ili roditeljima, astrološka analiza otkriva sve zajedničke točke kao i osjetljive i problematične teme.

Usporedni horoskop daje vam dodatno razumijevanje dinamike odnosa, čime možete svoje veze učiniti kvalitetnijima, a možda se poštedjeti razočaranja i boli.

  • Usporedni horoskop partnera u ljubavnoj vezi produbit će razumijevanje motivacijskih potreba partnera, ciljeva, načina komunikacije. Usporedni horoskop daje vam dublji uvid u dinamiku odnosa koji vodi razumijevanju, poštovanju i pronalaženju zajedničkog rješenja.
  • Provjerite kakav je partner s kojim želite ući u zajednički posao. Mogu li se vaše motivacije uskladiti i dovesti do uspjeha?
  • Poslodavac ste koji zapošljava novu osobu na važnom radnom mjestu? Provjerite može li osoba koju ste odabrali ispuniti vaša očekivanja.
  • Imate li problema u komunikaciji s djetetom? Trudite se, a odnosi su napeti? Usporedni horoskop otkriva vaše specifične načine opažanja stvarnosti, različite načine komunikacije i temeljne potrebe. Uz nove informacije lakše ćete naći zajedničku točku koja će vas voditi u kvalitetniji odnos.

 

Konzultacija: 70 eur / 527,41 kn

Konzultacije se održavaju u udobnom prostoru u centru Zagreba. Termini po dogovoru. Konzultacija traje 90 min.

Javite se za savjetovanje

Kontakt