Predavanja

Za astrologe entuzijaste, znalce, profesionalce, sve koji vole astrologiju, u 2020. održat će se niz predavanja. Svako je predavanje pripremljeno kao atraktivna PP prezentacija, uz mnoštvo primjera.

Predavanje traje 120 minuta.
Cijena 100 kn.

*Datumi predavanja u 2020. mogu biti podložni promjenama.

17.01.2020. petak, 18-20 h, Mašićeva 4

IZAZOVI SATURNA I PLUTONA

Astrološki pogled na 2020. godinu. Što možemo naučiti iz prethodnih konjunkcija Saturna i Plutona u Jarcu te kako se njihove energije manifestiraju na razini svjetskih događaja. Što bi ta konjunkcija mogla značiti u pojedinačnim životima te kako se nositi s izazovima te kompleksne energije i iskoristiti ju na pozitivan način.

 

21.02.2020, petak, 18-20 h, Mašićeva 4

POSAO SNOVA

Posao kojeg većina nas mora raditi nije uvijek izraz naših pravih potreba. Važan je za egzistenciju, no ako nam ne omogućava da sebe osobno izrazimo kroz to što radimo, postaje teret, a često i frustracija. Odabir posla događa se dok smo još mladi i često nismo sigurni što želimo. Nekad nas naša intuicija odvede od pravog odabira, a neki od nas znaju vrlo jasno već od ranog doba što žele raditi. Mjesec u natalnom horoskopu je od velike pomoći jer svojim položajem u znaku i kući daje najvažnije informacije o tome što nas na razini posla može zadovoljiti. U kombinaciji sa Suncem i s tradicionalnim astrološkim pokazateljima, poput  Zenita i njegovog vladara najkorisniji je alat u odabiru pravog posla.

 

20.03.2020. petak, 18-20 h, Mašićeva 4

VENERA U DOBROM DRUŠTVU

Kako dubinski razumjeti Veneru u aspektima sa Saturnom, Uranom, Neptunom i Plutonom. Venera simbolizira našu sposobnost stvaranja intimnih veza te osjećaj vlastite vrijednosti. Stoga će astrološko društvo u kojem se našla naša natalna Venera ispričati duboku i zanimljivu priču.

 

17.04.2020. petak, 18-20 h, Mašićeva 4

Astrologija i arhitektura – SVETA MJESTA

Velike europske katedrale trijumf su graditeljskog znanja u službi duhovnih ciljeva. Manje je poznato da je mnogo znamenitih katadrala sagrađeno na temeljima poganskih proročišta ili pak na spiljama, izvorima, mjestima koja su od davnine širila snagu duhovne moći. Od Španjolske do Škotske u davnim su vremenima bila raspoređena svetišta posvećena planetima sunčevog sustava. Posjetit ćemo ta mjesta moći, drevna planetarna svetišta i građevine koje i danas stoje na tim mjestima. Senka Ljubić je arhitektica, astrologinja i učiteljica joge. Svoje arhitektonsko obrazovanje, ljubav prema umjetnosti i povijesti umjetnosti s velikim je zadovoljstvom povezala s astrologijom i njenim simbolima.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.