Predavanja

Za astrologe entuzijaste, znalce, profesionalce, sve koji vole astrologiju, u siječnju, veljači i ožujku 2022. održat će se niz predavanja. Svako je predavanje pripremljeno kao atraktivna PP prezentacija, uz mnoštvo primjera.

Sva predavanja odvijaju se online putem GoogleMeet aplikacije, što znači da se za predavanje potrebno prijaviti  putem naše e-mail adrese: . Predavanja traju 2 sata. Participacija za polaznike Škole astrologije kao i sve polaznike koji su već završili neki od modula Škole je 120 kn, a za goste 150 kn.

Uplate prije predavanja na:

Udruga Pozdrav suncu, Mašićeva 4

HR5224840081103185748

Svrha plaćanja: kotizacija za predavanje

Poziv na broj: nije potrebno

 


Venerin ciklus u Jarcu

12.01.2022., srijeda, 20-22 h 

Na samom početku 2022. godine, 9.1., Venera je u unutrašnjoj konjunkciji sa Suncem. Kreće se retrogradno. To znači da je najbliže Zemlji i da upravo kreće u novi ciklus koji traje devetnaest mjeseci. 15.siječnja događa se helijakalno svitanje Venere. Na globalnoj razini Venera opisuje arhetipove koji će biti zamjetniji na razini vrijednosti, ljepote, umjetnosti, dok nas na osobnoj razini vodi na uzbudljivo putovanje u prepoznavanje naših želja, osobnih vrijednosti i ljubavnih tema. Što znači njen novi ciklus u Jarcu i kako ga najbolje iskoristiti za osobni razvoj, saznajte sa Senkom Ljubić.

 


Što nam donosi 2022. godina?

26.01.2022., srijeda, 20-22 h 

Na početku svake godine dobro je znati što se zbiva na nebu. Napetosti prethodnih godina su se smirile, a ova godina donosi konjunkciju Jupitera i Neptuna koja se događa svakih trinaest godina. Venera početkom godine počinje svoj novi ciklus u Jarcu, a Mars svoj novi ciklus počinje krajem godine u Blizancima. Što to znači u pogledu globalnih događaja, uz obilje zanimljivih primjera, poput npr. horoskopa Covida-19 i sličnih tekućih globalnih procesa, a što nam nova godina donosi na osobnoj razini provjerite sa Senkom Ljubić.

 


Venerin ciklus: Na prvim vratima

02.02.2022., srijeda, 20-22 h 

Tijekom prvog dijela Venerinog ciklusa, kad je vidimo na jutarnjem nebu kao zvijezdu Danicu, Venera prolazi sedam vidljivih konjunkcija s Mjesecom. Uz drevni mit o božici Inani koja putuje u podzemlje i prolazi kroz sedam vrata, uz duboku simboliku broja sedam možemo krenuti na osobno putovanje,  rješavajući se mnogo toga što nas koči u osobnom razvoju. Krenite na mitološko, razvojno putovanje u Venerinom ciklusu u Jarcu sa Senkom Ljubić.


H3 – što nam treća kuća govori o bliskim odnosima: braća i sestre

16.02.2022., srijeda, 20-22 h 

Tema koja ostaje pomalo zanemarena u tumačenju horoskopa su odnosi s braćom i sestrama te s neposrednim, svakodnevnim okruženjem u kojem susrećemo mnoge ljude. Treća kuća simbolizira našu sposobnost snalaženja u neposrednoj okolini, našu pokretljivost i komunikaciju te sposobnost učenja. Pogledajmo sve te razine treće kuća uz dodatno tumačenje odnosa s najbližima. Kroz brojne primjere vodi vas Senka Ljubić.


Venera na drugim vratima

23.02.2022., srijeda, 20-22 h 

Uz drugu vidljivu konjunkciju Venere i Mjeseca koja se događa u Jarcu, na osobnom horoskopu otkrivamo koliko nam je važan duhovni razvoj te na kojim temama je potrebno raditi kako bismo ga još intenzivnije pokrenuli. Praktične vježbe i mnoštvo prijedloga za rad na sebi, a sve utemeljeno na vašem natalnom horoskopu!

 


Asteroidi 3: Cerera

9.03.2022., srijeda, 20-22 h 

Cerera je božica plodnosti, sama Majka Priroda koja se manifestira u vječnom ciklusu stvaranja, održavanja i smrti kako bi život pulsirao bez prestanka. Cerera simbolizira sposobnost da osvijestimo te cikluse u vlastitom životu. Kad prestane naš unutrašnji otpor, strah ili nezadovoljstvo te kad uspijemo u potpunosti prihvatiti ritam života, možemo se bolje brinuti sami za sebe. Kakva je Cererina simbolika u odnosu na Mjesec i kakvu ima poveznicu s Plutonom, istražujemo kroz brojne primjere.

 


Venerin ciklus: Na trećim vratima

23.03.2022., srijeda, 20-22 h 

Treća vidljiva konjunkcija Venere i Mjeseca u Vodenjaku. Naše osobno putovanje uz Veneru dobiva zamah, posebno kad se u priču uključi zračna energija, potencijal širenja svjesnosti i posebnih uvida u vlastite mogućnosti razvoja!

 

Nastavit će se…