Predavanja

Za astrologe entuzijaste, znalce, profesionalce, sve koji vole astrologiju, u 2023. održat će se niz predavanja. Svako je predavanje pripremljeno kao atraktivna PP prezentacija, uz mnoštvo primjera.

Sva predavanja odvijaju se online putem GoogleMeet aplikacije, što znači da se za predavanje potrebno prijaviti  putem naše e-mail adrese: . Predavanja traju 2 sata. Participacija za polaznike Škole astrologije kao i sve polaznike koji su već završili neki od modula Škole je 16 eura, a za goste 20 eura.

Uplate prije predavanja na:

Udruga Pozdrav suncu, Mašićeva 4

HR5224840081103185748

Svrha plaćanja: kotizacija za predavanje

Poziv na broj: nije potrebno


Godina 2023.

11.01.2023., srijeda, 20 h 

2023. je godina u kojoj se događa mnoštvo promjena i uzbudljivih astroloških događaja na nebu. Pluton nakratko ulazi u Vodenjaka pa se vraća u znak Jarca. Saturn ulazi u znak Riba, a Jupiter u svibnju ulazi u znak Bika. Što nas čeka na osobnoj razini, a što u globalnim zbivanjima prezentira vam Senka Ljubić.

 


Venera na drugim uzlaznim vratima

18.01.2023., srijeda, 20 h 

Druga vidljiva konjunkcija Mjeseca i Venera događa se u Vodenjaku. Putovanje se nastavlja, no lakše je kad na svakim novim vratima možemo dobiti nešto natrag te mudro i zahvalno koristiti potencijale do kojih nismo došli bez odricanja, promišljanja, ponekad i bolnih osjećaja – no naše je putovanje uvijek pročišćavajuće i iscjeljujeće!

 


Kiron

8.02.2023., srijeda, 20 h 

Veliki asteroid kojeg ćemo pronaći u pojasu između Saturna i Urana kao da simbolizira most između granica poznatog svijeta i novih mogućnosti. Posreduje između struktura stvarnosti i širećih ideja, između obaveza i mogućnosti, između sputanosti i slobode. Povezuje se s iscjeliteljskom energijom, s arhetipom mitološkog kentaura, ranjenog iscjelitelja. Kroz brojne primjere učimo kako tumačiti njegove aspekte s natalnim planetima i dobivamo dubinski uvid u njegov značaj u natalnom horoskopu, uz sigurno vodstvo Senke Ljubić.


Venera na 3. uzlaznim vratima

22.02.2023., srijeda, 20 h 

Treća vidljiva konjunkcija Mjeseca i Venera događa se u Ovnu. Vrata osobne moći, vrlo prikladno uz energiju Ovna naglašavaju temu osobne volje, autoriteta, samodiscipline, autonomije. Moćan povratak vlastitih vrijednosti koji daju autentičnost našoj osobnosti.


Horoskop 9. harmonika

8.03.2023., srijeda, 20 h 

Sreća i potraga za srećom najjednostavnija je interpretacija horoskopa 9. harmonika, no pravo je pitanje što za svakog od nas znači sreća? Da bismo bili sretni moramo se pomiriti sa sobom i prihvatiti stvarnost takvu kakva jest. Uz 5. harmonik smo željeli uvesti red i strukturu u svoj život; uz 7. harmonik dali smo svemu tome imaginarno značenje. Uz 9. harmonik prihvaćamo sebe i svijet, poznajemo ga, ne pokušavamo ništa promijeniti – spoznajemo i razumijemo istinu! Kakav je naš potencijal za sreću koji izranja iz tih dubokih spoznaja – otkriva horoskop 9. harmonika! Kroz njegove tajne vas vodi Senka Ljubić.

 


Venera na 4. uzlaznim vratima

22.03.2023., srijeda, 20 h 

Četvrta vidljiva konjunkcija Mjeseca i Venere događa se u Biku. Vrata suosjećanja i ljubavi, srčana čakra, zeleno srce života, stabilna energija Bika, Venera moćna u vlastitom znaku! Stvaramo stabilno središte svog bića, stvaramo ljubav i ljepotu!


Pomrčine u 2023.

5.04.2023., srijeda, 20 h 

Ovogodišnje sezone pomrčina u travnju i u listopadu pripadaju Saros seriji broj 7. Pomrčine ove serije vrlo su intenzivne, obilježene energijama Marsa i Plutona, Venere i Neptuna. Brzi razvoj događaja može stvoriti krizu ili ukloniti prepreke s puta, budi snažne osjećaje i kreativne talente. Kakve događaje sugeriraju na globalnoj sceni, a što možemo očekivati u osobnom životu otkriva vam Senka Ljubić.


Venera na 5. uzlaznim vratima

19.04.2023., srijeda, 20 h 

Peta vidljiva konjunkcija Mjeseca i Venera događa se u Blizancima. Vrata komunikacija ojačana energijom zračnog, promjenjivog znaka savršena su podloga za osnaživanje vlastitog glasa, za osvješćivanje stvaralačke moći vaših riječi!


Pravo lice Neptuna

10.05.2023., srijeda, 20 h 

Mislimo da ga poznajemo, no uvijek izmiče strukturi naših riječi. Mislimo da je blag i dobar, no može nas okrutno raniti jer to od njega ne očekujemo – Neptun!  Taj varljivi i zavodljivi planet koji stalno izmiče, nestaje i vraća se u bezbrojnim oblicima. Kakvu ljubav simbolizira Neptun? Moćan vanjski planet, povezan s dubokim korjenima našeg unutrašnjeg bića, sa snovima koji su neophodni, ali ne i bezopasni. Istražujemo što možemo očekivati sa aspektima Neptuna i osobnih planeta kroz mnoštvo primjera. Kroz maglovite Neptunove vode zaplovite sa Senkom Ljubić.


Venera na 6. uzlaznim vratima

24.05.2023., srijeda, 20 h

Šesta vidljiva konjunkcija Mjeseca i Venera događa se u Raku. Vrata percepcije ovog puta sugeriraju da promatramo sebe i svijet – srcem! Čeona čakra povezana je sa simbolikom Jupitera, a Jupiter je egzaltiran u Raku. Razumijemo da smo dio velikih i zaštitiničkih sila svemira, povezani sa svime što postoji!


Klub 27

7.06.2023., srijeda, 20 h

Klubu 27 sigurno ne biste željeli pripadati jer ga čine posebni ljudi koji su za sobom ostavili veliki trag, uglavnom u umjetnosti, te izgorjeli u sjaju vlastite osobnosti, kreativnosti, boli i razočaranja, a sve u tek kratkih 27 godina života. Od Janis Joplin i Amy Winehouse, do Jimija Hendrixa i Jima Morrisona. No uz “neslavni” klub 27 postoji i onaj manje poznati koji okuplja slavne kreativce koji su skončali sa 47 godina: Frida Kahlo, Judy Garland, Edith Piaf, Zelda Fitzgerald i Rosa Luxemburg. Zavirimo u horoskope ovih osoba kako bismo pronašli astrološke poveznice. U zanimljive horoskope i životne priče uvodi vas Senka Ljubić.


Venera na 7. uzlaznim vratima

21.06.2023., srijeda, 20 h

Sedma vidljiva konjunkcija Mjeseca i Venera događa se u Lavu. Vrata autoriteta i cjelovitosti! Što smo sve postigli za sebe unutar Venerinog ciklusa? Kakvu novu vrstu cjelovitosti trajno posjedujemo kao unutrašnju snagu i oslonac, kao mudrost za nove životne izazove?