Predavanja

Za astrologe entuzijaste, znalce, profesionalce, sve koji vole astrologiju, tijekom jeseni 2021. održat će se niz predavanja. Svako je predavanje pripremljeno kao atraktivna PP prezentacija, uz mnoštvo primjera.

Sva predavanja odvijaju se online putem GoogleMeet aplikacije, što znači da se za predavanje potrebno prijaviti  putem naše e-mail adrese: . Predavanja traju 2 sata. Participacija za polaznike Škole astrologije kao i sve polaznike koji su već završili neki od modula Škole je 120 kn, a za goste 150 kn.

Uplate prije predavanja na:

Udruga Pozdrav suncu, Mašićeva 4

HR5224840081103185748

Svrha plaćanja: kotizacija za predavanje

Poziv na broj: nije potrebno

 


Stiže li roda?

22.9.2021., srijeda, 20-22 h 

Jedno od važnih životnih područja na kojem se mnogi žele ostvariti su djeca. Klijenti često postavljaju astrologu pitanja: Hoću li imati djecu? Koliko djece? Kojeg spola? Postoje klijenti koji do trenutka konzultacije nisu bili uspješni u ostvarenju svoje velike želje za djetetom pa se postavlja pitanje: Kada se to može očekivati? Mogu li uopće postati roditelj? Ovo je jako važna tema, no istovremeno jako osjetljiva i zahtijeva veliko znanje, stručnost i senzibilitet u razgovoru s klijentom. Kako voditi konzultaciju na ovu temu te koji su astrološki pokazatelji ključni kako bismo klijentu dali najbolje moguće odgovore, uz puno konkretnih primjera, otkrijte na predavanju sa Senkom Ljubić.

 


Pluton izbliza i osobno

6.10.2021., srijeda, 20-22 h 

Pluton ima vrlo kompleksnu simboliku s mnogim razinama značenja. Od evolucijske sile do sile koja intenzivira sve čega se dotakne, Plutona možemo promatrati kao proces preobrazbe bez kojeg nema punog ostvarenja vlastitih potencijala razvoja. Uz Plutona moramo obaviti težak posao, a često i proživjeti bolne situacije kako bismo uspostavili, održavali i branili sve resurse koje imamo na raspolaganju i time otvorili perspektive osobnog razvoja. U dubinsku analizu Plutona kroz njegov položaj u astrološkim kućama, uz brojne primjere, vodi vas Senka Ljubić.

 


Asteroidi 1: Vesta

03.11.2021., srijeda, 20-22 h 

Asteroide, nebeska tijela premala da bi ušla u ekskluzivni klub planeta, no dovoljno velika da zaokupe pažnju, astrolozi promno proučavaju gotovo dvjesto godina. U pojasu između Marsa i Jupitera 4 velika asteroida ponosno su ponijela imena antičkih božica. Cerera i Junona, Atena Palada i Vesta imaju svoje bogato mitološko značenje koje se odražava i u njihovoj astrološkoj simbolici. Početak serije od 4 predavanja započinjemo Vestom. Vesta je čuvarica unutrašnje vatre, simbolizira kreativnu energiju koja nam omogućava da se posvetimo velikim ciljevima, posebice onima u razvoju svjesnosti i duhovnosti. Kad upoznate Vestu u znakovima i kućama, na brojnim primjerima, možda otkrijete i novu dimenziju vlastitog horoskopa. Vestu je dubinski obradila Senka Ljubić.


Identitet: uglovne kuće horoskopa

17.11.2021., srijeda, 20-22 h 

Uglovne kuće natalnog horoskopa simboliziraju identitet. Prva kuća simbolizira naš osobni identitet, a deseta društveni. Sedma kuća predstavlja onu vrstu definicije sebe koju stvaramo kroz partnersku vezu, a četvrta je naša definicija sebe koja dolazi kroz pripadnost obitelji i njenim korjenima. Idenitet je sposobnost da znamo tko smo kako bismo razvijali individualnost, jedinstvenost, određenost, osobnost, karakter. Identitet je, kao i sve drugo u životu, proces koji se stalno nadograđuje i mijenja. Važno je uspostaviti stabilan osjećaj identiteta na svim razinama, osobnoj i partnerskoj, obiteljskoj, emotivnoj i društvenoj, jer osjećaj identiteta utječe na sva ostala životna područja. U dubinsko istraživanje pojma identiteta i astrološke uglovne kuće vodi vas Senka Ljubić.


Asteroidi 2: Junona

01.12.2021., srijeda, 20-22 h 

Drugi po redu asteroid pod povećalom je Junona. Junona, u starogrčkoj mitologiji Hera, zaštitnica je braka. Njena snaga je u predanosti, odlučnosti i lojalnosti kojom održava bračnu zajednicu. Dok Venera pokazuje vrijednosti koje tražimo u partnerskom odnosu te ljubav i želju da budemo voljeni, Junona se specifično odnosi na brak kao ugovor, društvenu instituciju. Važno se podsjetiti da ljubav i brak nisu isto. Asteroid Junona sugerira kako zamišljate brak te što vam je u bračnoj vezi potrebno kako biste bili zadovoljni i sretni. Razmatramo Junonu u znakovima i kućama te kako je uskladiti s Venerom, na brojnim primjerima kroz koje vas vodi Senka Ljubić.