Predavanja

Za astrologe entuzijaste, znalce, profesionalce, sve koji vole astrologiju, u 2020. održat će se niz predavanja. Svako je predavanje pripremljeno kao atraktivna PP prezentacija, uz mnoštvo primjera.

Predavanje traje 120 minuta.
Cijena 100 kn.

 

6.6.2020. subota, 18-20 h 

VENERA i MARS – novi ciklusi u 2020.

Drage astrologice i astrolozi,

U 2020., godini koja je po mnogočemu astrološki specifična, Venera i Mars također pričaju posebnu priču. Ove godine oba planeta imaju svoju retrogradnu fazu. Retrogradno kretanje ovih planeta obilježava završetak prethodnog i početak novog ciklusa u kojem se događa i neka vrsta duboke kulturološke i globalne promjene, koju ćemo osjetiti i na razini naših osobnih života. Završetak bilo kojeg ciklusa je prihvaćanje spoznaje završetka koja nam omogućava konačno puštanje svega onoga što smo odradili, potrošili i što nas ne vodi naprijed. Tek kad pustimo, spremni smo krenuti neopterećno, slobodno i znatiželjno u novi ciklus svog osobnog razvoja, spremni smo otvoriti nova vrata i zakoračiti u nepoznato. No što točno puštamo i u što novo krećemo s Venerom i Marsom, saznajte na predavanju Senke Ljubić, u subotu 6.6.2020. u 18 h – ONLINE.

Prijave za predavanje na:

Ako želite sudjelovati u predavanju, jedini tehnički preduvjet je da imate otvorenu gmail adresu jer se povezujemo preko gmail video call-a.

Postupak uključivanja je sljedeći:

Sudjelovanje na predavanju se plaća kao i prije, cijena je 100 kn, a ako ste u mogućnosti i želite sudjelovati evo podataka za plaćanje:

Udruga Pozdrav suncu, Mašićeva 4,

HR52 2484 0081103185748

Svrha plaćanja: kotizacija za seminar

Poziv na broj: 99 u malu kućicu ili datum uplate u veliku kućicu.

U pripremi su i druga predavanja, pratite našu stranicu, Facebook i Instagram.

 

U NAJAVI:

Astrologija i arhitektura – SVETA MJESTA

Velike europske katedrale trijumf su graditeljskog znanja u službi duhovnih ciljeva. Manje je poznato da je mnogo znamenitih katadrala sagrađeno na temeljima poganskih proročišta ili pak na spiljama, izvorima, mjestima koja su od davnine širila snagu duhovne moći. Od Španjolske do Škotske u davnim su vremenima bila raspoređena svetišta posvećena planetima sunčevog sustava. Posjetit ćemo ta mjesta moći, drevna planetarna svetišta i građevine koje i danas stoje na tim mjestima. Senka Ljubić je arhitektica, astrologinja i učiteljica joge. Svoje arhitektonsko obrazovanje, ljubav prema umjetnosti i povijesti umjetnosti s velikim je zadovoljstvom povezala s astrologijom i njenim simbolima.