Predavanja

Za astrologe entuzijaste, znalce, profesionalce, sve koji vole astrologiju, u lipnju 2021. održat će se niz predavanja. Svako je predavanje pripremljeno kao atraktivna PP prezentacija, uz mnoštvo primjera.

Sva predavanja odvijaju se online putem GoogleMeet aplikacije, što znači da se za predavanje potrebno prijaviti  putem naše e-mail adrese: . Predavanja traju 2 sata. Participacija za polaznike Škole astrologije kao i sve polaznike koji su već završili neki od modula Škole je 120 kn, a za goste 150 kn.

Uplate prije predavanja na:

Udruga Pozdrav suncu, Mašićeva 4

HR5224840081103185748

Svrha plaćanja: kotizacija za predavanje

Poziv na broj: nije potrebno

 


URANOVA DJECA

9.6.2021., srijeda, 20-22 h 

Uran simbolizira neobuzdanu stvaralačku energiju vođenu idejom o savršenom svijetu. Dok savršenstvo može postojati u svijetu ideja, u stvarnosti koja ima svoje zakonitosti vizionarstvo, inovacija i ideali susreću se sa zakonima stvarnosti. Energija Urana simbol je i buntovništva, usamljenika i ekscentrika. Kakav je sudar stvarnosti i vizija osoba s naglašenim položajem Urana u natalnom horoskopu promatramo kroz zanimljivu priču koja obuhvaća slavne pjesnike i pisce, redatelje i glumce, a nit vodilja kroz ovu uzbudljivu priču je znamenita priča od doktoru Frankensteinu. Uz Senku Ljubić otkrijte još dublju dimenziju onoga što Uran simbolizira u natalnom horoskopu te uživajte u stvarnoj i fiktivnoj priči o “Uranovoj djeci”.

 


LILITH

16.6.2021., srijeda, 20-22 h 

Upoznajte Lilith – astrološki simbol sobodne, neukrotive stvaralačke energije sa ženskim predznakom, kojeg civilizacijska pravila i granice te dominantna yang energija nije uspjela zarobiti i iskorijeniti. Ona danas živi u predjelima našeg nesvjesnog, slobodno luta našim unutrašnjim krajolicima kao spontana, kreativna, nepokorena snaga duše. Što znači Lilith u vašem natalnom horoskopu, otkrijte na predavanju Senke Ljubić.

 


MJESEČEVI ČVOROVI

30.6.2021., srijeda, 20-22 h 

Nisu planeti, ali su osjetljive točke horoskopa. Istočnjačka astrologija u njima vidi demone Rahua i Ketua, dok zapadna astrologija u njima vidi naputke za osobni razvoj. Kamo bismo mogli stići u svom životnom razvoju, uz važne utjecaje koji su nas oblikovali u ranim fazama razvoja, poput majčinskog utjecaja? Što nas nesvjesno vuče u sigurnost i stagnaciju? Što nam čvorovi mogu reći o nama samima, a da pri tome ne uronimo u karmičku astrologiju u kojoj čvorovi imaju važno značenje, otkrijte na predavanju sa Senkom Ljubić.