Predavanja

Za astrologe entuzijaste, znalce, profesionalce, sve koji vole astrologiju, u 2020. održat će se niz predavanja. Svako je predavanje pripremljeno kao atraktivna PP prezentacija, uz mnoštvo primjera.

Predavanje traje 120 minuta.
Cijena 100 kn.

*Datumi predavanja u 2020. mogu biti podložni promjenama.

 

3.4.2020. petak, 18-20 h 

VENERA u aspektima s Uranom, Neptunom i Plutonom

Drage astrologice i astrolozi,

nadam se da ste svi dobro! Život mora ići dalje pa možda baš u ovakvim situacijama trebamo nešto što će nam odvući misli od svakodnevice. Predavanje koje je najavljeno, planirano i pripremljeno puno prije nego što su nas epidemija i potres izbacili iz uhodanih ritmova života, VENERA u aspektima s Uranom, Neptunom i Plutonom, održat će se ONLINE u petak 3.4.2020. (sutra!) u 18 sati.

Ako želite sudjelovati u predavanju, jedini tehnički preduvjet je da imate otvorenu gmail adresu jer se povezujemo preko gmail hangoutsa.

Postupak uključivanja je sljedeći:

  • s adrese jogapozdravsuncu@gmail.com će vam u petak, cca petnaestak minuta prije sata stići pozivnica
  • kliknete na pozivnicu / prihvatite poziv / kliknete na: pridruži se VIDEO POZIVU / JOIN VIDEO CALL / join handouts
  • opcionalno: isključite svoj mikrofon, kako biste što bolje čuli mene

Sudjelovanje na predavanju se plaća kao i prije, cijena je 100 kn, a ako ste u mogućnosti i želite sudjelovati evo podataka za plaćanje:

Udruga Pozdrav suncu, Mašićeva 4,

HR52 2484 0081103185748

Svrha plaćanja: kotizacija za seminar

Poziv na broj: 99 u malu kućicu ili datum uplate u veliku kućicu.

U pripremi su i druga predavanja, pratite našu stranicu, Facebook i Instagram.

 

17.04.2020. petak, 18-20 h, Mašićeva 4

Astrologija i arhitektura – SVETA MJESTA

Velike europske katedrale trijumf su graditeljskog znanja u službi duhovnih ciljeva. Manje je poznato da je mnogo znamenitih katadrala sagrađeno na temeljima poganskih proročišta ili pak na spiljama, izvorima, mjestima koja su od davnine širila snagu duhovne moći. Od Španjolske do Škotske u davnim su vremenima bila raspoređena svetišta posvećena planetima sunčevog sustava. Posjetit ćemo ta mjesta moći, drevna planetarna svetišta i građevine koje i danas stoje na tim mjestima. Senka Ljubić je arhitektica, astrologinja i učiteljica joge. Svoje arhitektonsko obrazovanje, ljubav prema umjetnosti i povijesti umjetnosti s velikim je zadovoljstvom povezala s astrologijom i njenim simbolima.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.