Karmički horoskop i karmički usporedni horoskop

Ako vjerujete da je duša besmrtna, te je za vas reinkarnacija posve razumljiva stvar, karmička analiza daje vam duboki uvid u evolucijsko putovanje duše. Što je duša do sad naučila, koje su nove životne mudrosti dovoljno sazrele da ih duša usvoji tijekom ovog života, te širi pogled na evoulcijski proces pomaže vam doživjeti širi koncept vlastitog postojanja. Postoje i nezavršene teme, negativna iskustva koja su stovrila određena uvjerenja ili blokade koje ćete lakše razumjeti, a možda i prebroditi ako prepoznate karmičke obrasce.

Karmička sinastrija pokazuje jesu li se duše već prije srele, kakva je bila njihova “priča” te kako jedna drugoj mogu pomoći u evolucijskom razvoju duše. Jesu li obje na istom stupnju zrelosti da podupru međusobni razvoj ili postoje bolne teme koje zahtjevaju puno rada i svjesnoti, a možda i teme koje se će se moći riješiti tek u budućnosti. Karmička sinastrija često objašnjava zašto nas neka osoba ponekad neobjašnjivo privlači, zašto ponavljamo “iste greške” u odabiru svojih partnera, zašto je tako izaći iz toksične veze

 

Karmička astrologija – konzultacija 400kn
Karmička sinastrija – konzultacija 600kn

Konzultacije se održavaju u udobnom prostoru u centru Zagreba. Termini po dogovoru. Konultacija traje 60 min, za usporedni 90 min.

Javite se za savjetovanje

Kontakt