Karmički horoskop i karmički usporedni horoskop

Ako vjerujete da je duša besmrtna te je za vas reinkarnacija posve razumljiva stvar, karmička analiza daje vam duboki uvid u evolucijsko putovanje duše. Što je duša do sad naučila, koje su nove životne mudrosti dovoljno sazrele da ih duša usvoji tijekom ovog života te širi pogled na evolucijski proces pomaže vam doživjeti širi koncept vlastitog postojanja. Postoje i nezavršene teme, negativna iskustva koja su stvorila određena uvjerenja ili blokade koje ćete lakše razumjeti, a možda i prebroditi ako prepoznate karmičke obrasce.

Karmička sinastrija pokazuje jesu li se duše već prije srele, kakva je bila njihova “priča” te kako jedna drugoj mogu pomoći u evolucijskom razvoju duše. Jesu li obje na istom stupnju zrelosti da podupru međusobni razvoj ili postoje bolne teme koje zahtijevaju puno rada i svjesnosti, a možda i teme koje će se moći riješiti tek u budućnosti. Karmička sinastrija često objašnjava zašto nas neka osoba ponekad neobjašnjivo privlači, zašto ponavljamo “iste greške” u odabiru svojih partnera, zašto je tako teško izaći iz toksične veze.

 

Karmička astrologija – konzultacija 55 eur / 414,39 kn
Karmička sinastrija – konzultacija 80 eur / 602,76 kn

Konzultacije se održavaju u udobnom prostoru u centru Zagreba. Termini po dogovoru. Konultacija traje 60 min, za usporedni 90 min.

Javite se za savjetovanje

Kontakt