Natalni horoskop

Svaka osoba je jedinstvena i neponovljiva. Sva ljepota osobnosti, njeni potencijali, snaga i slabosti simbolički su izraženi položajem planeta i osjetljivih točaka poput podznaka ili zenita.

Tumačenje natalnog horoskopa pomaže vam u prepoznavanju temeljnih energija koje prožimaju vaš život.  Simboli opisuju vašu osnovnu životnu motivaciju, vaše talente, osjećaje. Ako radite na sebi i razvijate znanje i svijest o svojoj životnoj svrsi, o svojim potencijalima, astrologija će biti dragocjeni alat koji će vas odvesti korak bliže dubljem poznavanju sebe, korak bliže ispunjenom životu.

Tumačenje natalnog horoskopa radi se u obliku konzultacije, razgovora. Natalni horoskop simbolizira energije koje vam stoje na raspolaganju. On opisuje puno onoga što vi već jeste, no i sve ono što biste mogli biti!

Vaši stvarni životni uvjeti, utjecaji obitelji i društva u velikoj mjeri utječu na vaš razvoj. Neke ste svoje potencijale nesmetano razvijali, u nečemu ste bili sputani. Cilj konzultacije, razgovora klijenta i astrologa je ustanoviti vašu cjelokupnu stvarnost, otkriti vanjske čimbenike koji su  oblikovali vaše temeljne energije.

Astrolog zna koje vam pitanja mora postaviti, koje teme predstavljaju važnu ili osjetljivu točku vašeg života. No vi sami najbolje znate kakvi su vaši planovi za budućnost, čemu se nadate, što želite ostvariti, čega se želite riješiti. U aktivnoj konzultaciji dobit ćete potrebne informacije koje će vam pomoći da usmjerite svoju energiju u ostvarive ciljeve, da razvijate svoje talente i osobine, da otkrijete one koje postoje u vama, ali su se uspavale. Važna informacija koju ćete dobiti su vremenski okviri, razdoblja u kojima djeluju određene energije koje podržavaju ili koče vaše planove.

 

Konzultacija: 50 eur / 376,72 kn

Konzultacije se održavaju u udobnom prostoru u centru Zagreba. Termini po dogovoru. Konzultacija traje 60 min.

Javite se za savjetovanje

Kontakt