MODUL 3 – KARMIČKA ASTROLOGIJA; MUNDANA ASTROLOGIJA; PLANETARNI CIKLUSI; REKTIFIKACIJA

Modul 3 nudi prave astrološke poslastice. Karmička astrologija – ako vjerujete u dugačko putovanje duše kroz mnoge živote. Za početak je potrebno točno definirati pojam Karme, prepoznati njeno pravo značenje te razloge zašto karmička astologija može biti važna i kako ju primijeniti na natalnom horoskopu, kao i kod usporednih horoskopa.

Veliki planetarni ciklusi važna su tema jer se svi mi, kao i sve u svemiru neprestano vrti u različitim krugovima života. Od Venerinog ciklusa, preko Satunovog, do ciklusa vanjskih planeta, veliki nam ciklusi pomažu da prepoznamo veću sliku vlastitog života i trenutka u kojem živimo.

Saros serije su serije u kojima se polako rađaju, razvijaju i nestaju pomrčine. Svaka pomrčina pripada posebnoj obitelji pomrčina koja ima svoja posebna obilježja. Poznavanjem Saros serija možemo dublje integrirati značenje pomrčina u svoj natalni horoskop.

Mundana astrologija je astrologija država, povjesnih, političkih i kulturnih zbivanja. Važna je zato što su naši osobni horoskopi i naše osobne sudbine uvijek dijelom neke veće cjeline. Zbivanja na globalnom planu uvijek imaju veliki utjecaj na nas kao pojedince pa se uz svu snagu naših osobnih potencijala često dogodi da pokazatelji mundane astrologije ipak imaju zadnju riječ.

Rektifikacija je tehnika kojom tražimo točno vrijeme rođenja za osobe koje ne znaju taj podatak. Znamo da je vrijeme rođenja presudno kako bismo odredili Ascendent i kuće. Kad osoba bar otprilike zna sat rođenja naš je zadatak lakši. No ima i slučajeva kad ne postoji čak ni pretpostavka je li se osoba rodila ujutro, popodne, navečer… Ova vrlo složena astrološka tehnika traži puno znanja koje smo prikupili u prethodna dva modula, puno strpljivog rada i malo “detektivskog” duha. Na primjerima povjesnih osoba istražit ćemo detaljno kako se to radi.

I naravno, kao i kod prethodna dva modula, nastavljamo sa zanimljivim primjerima, kako bismo temeljne energije horoskopa i našu umjetnost tumačenja horoskopa održavali živom te zajedno učili na primjerima!

Modul 3 ima 45 nastavnih sati – 11 cjelina.

Polaznici dobivaju skriptu od 250 stranica.

Modul 3 namijenjen je isključivo polaznicima koji su završili Module 1 i 2.

Prijavite se