MODUL 2 – PREDIKCIJE, SINASTRIJA, POLUZBROJEVI i posebne tehnike

Tranziti, progresije, solarni lukovi

Bez prediktivnih tehnika – tranzita, progresija i solarnih lukova ne možemo napraviti cjelovitu sintezu horoskopa. To je posebno važno ako radite s klijentima. Uz pomoć prediktivnih tehnika otkrivamo plime i oseke života, pulsaciju životne energije koja se od trenutka rođenja kreće, razvija, stagnira, ubrzava ili usporava. Uz prediktivne tehnike možemo planirati svoj osobni razvoj i iskoristiti na najbolji mogući način planetarne energije koje nam stoje na raspolaganju.

Usporedni horoskopi – sinastrija

Astrologija je odličan način da otkrijemo energije koje struje između dvoje ljudi. Astrološki simboli opisuju motivaciju i dinamiku veze te pokazuju ono što se rijetko može vidjeti na prvi pogled: u kojoj mjeri i na koji način osobe mogu u vezi ispuniti svoje najdublje potrebe. Tradicionalne i suvremene metode usporednih horoskopa koje obuhvaćaju procjenu potencijala za uspješnu i trajnu vezu.

Poluzbrojevi – Midpoints

Jednostavna tehnika, očaravajuća i neizostavna za detaljnu i profinjenu interpretaciju horoskopa. Tumačenje poluzbrojeva obogatit će razumijevanje osobnosti ili događaja čije horoskope interpretiramo. Ova je tehnika osobito korisna kod tumačenja horoskopa koji nemaju izražene aspketne strukture ili kod razmatranja posebnih tema horoskopa, kako bismo dobili što više informacija.

Vocational

Na poslu provodimo puno vremena i na neki način – mi smo ono što radimo – posao definira našu osobnost. Primjerice, odijevamo se prema zahtjevima posla, prema poslu raspoređujemo slobodno vrijeme, ritam spavanja, razvoj dodatnih vještina. Posao definira naš društveni status, naše obrazovanje, zapravo – sve! Kako uz pomoć astrologije izabrati pravi posao koji će ispuniti naše potrebe i očekivanja.

Modul 2 ima 45 nastavnih sati – 11 cjelina.

Polaznici dobivaju skriptu od 150 stranica.

Modul 2 namijenjen je isključivo polaznicima koji su završili Modul 1.

Prijavite se