Riječi podrške polaznika škole

Dugo sam godina zaljubljena u Astrologiju. Ovo sam ljeto poželjela okruniti tu vezu i nekoliko mjeseci kasnije ukazala mi se savršena prilika – Mala škola astrologije naše divne učiteljice Senke Ljubić. Ono što me dočekalo, bilo je iznad svih mojih očekivanja. Nadala sam se proširenju i obogaćivanju svog znanja, ali dobila sam mnogo bolje od toga. Dobila sam jedan novi uvid. Senka mi je omogućila da na Astrologiju gledam zrelijim očima i time je moja ljubav ušla u drugu dimenziju. I što je najvažnije, ne samo da sam mnogo naučila općenito, već sam konačno upoznala sebe. I sada kad kažem, takav mi je horoskop, zaista razumijem što to znači. Sada razumijem zašto sam to što jesam i kako mogu biti najbolja verzija sebe.

Neizmjerno zahvalna, učenica Katarina

 

Škola bez školskih klupa i ispisanih bilježnica, a znanje ostaje u glavi. Zvuči predobro da bi bilo istinito dok ne kreneš u Školu astrologije Pozdrav suncu, sjedneš na jastučić, utopliš se dekicom i u ugodnoj atmosferi grickaš keksiće dok upijaš gradivo. Senka je već pripremila materijale u kojima se nalazi sve bitno: kratko, jasno i pregledno. Za mene, pedantnu Djevicu opsjednutu pisanjem bilješki to je stvarno ugodno iznenađenje! Timski rad u maloj grupi s veselom i pozitivnom ekipom, pronicanje u tajne natalnih karti zajedničkim snagama pod vodstvom odlične i strpljive učiteljice, koja kompleksno gradivo prenosi s nevjerojatnom lakoćom, najljepši su dio ove priče. Tko želi shvatiti astrologiju bez mukotrpnog iščitavanja stručnih i teško razumljivih knjiga i bolje upoznati sebe, s ovom edukacijom stvarno ne može pogriješiti. A ja se bacam na posao: natalne karte dobrih prijatelja već nestrpljivo čekaju! 🙂 

Maja M

 

Jako sam zadovoljna završenom astrološkom školicom Pozdrav suncu. Svakako preporucujem svima koji tragaju za smislim zivota, za onim skrivenim i za svojim osobnim vrijednostima. Senka je na zanimljiv nacin prenijela teoriju znacenja zvijezda i reakcije na pojedince, te nas je zabavila s astrološkim primjerima poznatih osoba koje su itekako iskoristile sve svoje potencijale i bili nam odlicni primjeri za učenje. Moram i napomenuti energiju grupe koja je bila definitivno opuštajuća, vesela i ohrabrujuća za rad na sebi i izradu zadaća. Ovo je definitivno najlaksi i najzabavniji nacin za usvojiti gradivo. 

Veselim se drugom stupnju!!!! 🙂 

Martina B

 

Pogled u nebo i zvijezde oduvijek je budio radoznalost i znatiželju. Od prvih pokušaja da se, naizgled, grube konture sazvježđa povežu s datim im imenima, do nastojanja da se shvati što se nalazi u dalekim prostranstvima Svemira i kako je to sve skupa povezano s našim životima.

Vremenom, došao sam u kontakt s astrologijom i mnoštvom informacija koje pruža. Pronalaženje poveznica između kretanja planeta i djelovanja čovjeka na Zemlji bilo je istodobno poučno i uzbuđujuće. Bilo je otkriće nove dimenzije postojanja!

Ogromna količina informacija, koje pruža astrologija, istovremeno je postala i prednost i nedostatak. Prednost jer je bilo moguće jedan primjer sagledati s mnoštva strana, nedostatak jer su mnoge informacije bile kontradiktorne i stoga zbunjujuće. Postalo je očito da tek znanje i iskustvo vještog astrologa može korištenje ovog mnoštva informacija učiniti jednostavnim. I, ukazati na djelovanje kojim će čovjek biti zaokupljen tijekom života.

Upravo s takvim jednostavnim, razumljivim i preglednim pristupom astrologiji susreo sam se u Školi astrologije gđe. Senke Ljubić. Njena stručnost, otvorenost i dostupnost nepresušan su poticaj još većem zalaganju i radu na usvajanju znanja o astrologiji. 

Veseli me pomisao na sve buduće susrete vezane uz putovanja širokim obzorima znanja koje otvara astrologija.

Dario K

 

Što se tiče mog dojma nakon završetka sva tri modula mogu reći da je Vaša škola astrologije je favorit među ostalim školama jer nudite veliko znanje i uz to kod vas je praktični dio edukacije zastupljen jednako kao i teoretski što je od velike važnosti.

AC

 

Sada već na III. Modulu osjećam da sam druga osoba od one koja je počela na Modulu I. Počela sam iz puke želje za novim iskustvom i znanjem a brzo sam shvatila da je to škola ne samo astrologije nego i učenja o sebi i svojoj okolini; škola učenja empatije, suosjećanja i prihvaćanja tuđih iskustava bez osuđivanja; prihvaćanje svojih energija i transformacija u smjeru koji je najbolji za nas.
Senka je učeteljica puna znanja, strpljena, suosjećanja, uvijek sa stručnim odgovorima, znanstvenim pristupnom u kombinaciji sa psihologijom, ali uvijek iskrena, direktna i ohrabrujuća prema učenicima, s puno duhovnih poruka i priča kroz koje učimo i rastemo. Satovi su izvrsno konstruirani, interaktivni i uvijek s veseljem čekam idući susret. Energija na satovima je opuštena, s puno smijeha i razmjene iskustava s ostalim polaznicima.
Nadam se da će se Senkino učenje proširiti na možda još koji modul ili radionice s određenim temama, a do tada učim poslastice u Modulu III.

Vlatka

 

Dragi ljubitelji astrologije prepustite se čarobnom letu na krilima besmrtnog feniksa koji će vas na neobičnim štitu okovanom mistikom i tajanstvenošću na zračnim strujanjima voditi prelijepim emocionalnim visinama i predivnim prostranstvima starim  tisućama godina unazad , kroz drevne kulture i učenja pomoću kojih ćete širiti svoj svjetonazor , znanje, svoje samopouzdanje , elokventnost i na čijem ćete putu zapravo upoznavati sebe i svoje vrijednosti dok će te na samome štitu sjajiti sve većom beskrajnom  srebrnom bjelinom.

Na tom proputovanju  ćete dobiti zapravo jasne odgovore o svrsi života, o cilju našega postojanja , kao i o smjeru našega evolucijskog puta pa i o odgovoru postojanja života i smrti ali i ne samo to ,shvatiti ćete da se morate uzdignuti iznad svojega ega kako biste vođeni bistroćom svojega uma spoznali  da smo svi dio iste cjeline koja se zapravo želi samo povezati sa beskonačnom dimenzijom prosvijetljenog biserno sjajnog božanstva na čijim astralnim valovima ljepote i predivnih duginih boja zapravo počinjete shvaćati da svi isto vrijedimo, da smo svi mali bogovi , kao i stvaraoci svojih malih savršenih božanstava i svjetova a u pozadini svega stoji anđeoska poruka upućena upravo vama, a ta je  da je ovaj život zaista jedna prelijepa savršena igra u kojoj smo mi uistinu savršeno božanstvena bića stvorena da bi učili voljeti i poštivati prvenstveno sebe a onda ćemo moći i druge. Dakle moje iskrene preporuke za ovu školu astrologije Pozdrav Suncu.

A tebi  Senka hvala na tvojem strpljenju, trudu, radu i želji da svoje ogromno znanje i mudrosti  koje posjeduješ podijeliš s nama, hvala ti što si me promijenila u boljeg čovjeka i što si mi pomogla da bolje upoznam sebe i svijet s kojim sam okružen, moj duboki naklon za sve što si do sada učinila za sve nas kao i za cijelu zajednicu , želim ti još puno uspjeha i polaznika jer zaista si sjajna.

Tvoj polaznik  AM ☺

 

„ Ništa nije slučajno“   bile su riječi na uvodnoj radionici Škole astrologije Pozdrav suncu poštovane gospođe Senke Ljubić, koja nas je toplo ugostila u Joga studiju okružene bojom Sunca. Na samom ulasku na radionicu kroz mene su prošli trnci, što od uzbuđenja, a što od osjećaja da sam baš tamo gdje trebam biti. Gospođa Senka nas je uvela u astrologiju, u karakteristike naših znakova, objasnila nam je kako energije planeta utječu na nas i kako smo svojim rođenjem dobili određene potencijale – darove – energije koje kroz život učimo prepoznati i koje možemo koristiti da bi bili ispunjeni i zadovoljili potrebe našeg Mjeseca. Atmosfera na radionici bila je topla i ugodna, posebno su mi se svidjele različitosti između znakova, karakteristike osoba različitih znakova koje su u razgovorima došle do izražaja. Upoznavanjem drugih imali smo priliku upoznati sebe, i svoju različitost. Način na koji nam je gospođa Senka približila znakove i njihove potrebe, te snažne karakteristike četiri osnovna elementa:  zemlja, zrak, voda, vatra, posebno me osvijestio energije koja prevladava u meni i kako da ju usmjerim u produktivnom smjeru. Neobično je to kako sve o čemu je gospođa Senka pričala zapravo je već dugo bilo u meni i trebalo je samo neku smjernicu i objašnjenje, da je sve uredu i da je to taj dar koji mi je darovan rođenjem. Učitelj se uvijek pojavi kada smo spremni, HVALA vam gospođo Senka, sada sam spremna nastaviti otkrivati svoje potencijale, koristiti svoje planete kao zvijezde vodilje i svojom pozitivnom energijom privlačiti u svoj život samo ono što je najbolje za mene. Veselim se sljedećim radionicama. 

Iva P

 

Zanima vas škola astrologije?

Saznajte više