Novosti

Venera i Mjesec u Lavu

Venera u Lavu je romantična kraljica ljubavi, hrabrog srca i vatrenih strasti. Čitav trenutni Venerin ciklus nosi obilježje lavovske energije. Ciklus koji svakom od nas može donijeti razvoj i razumijevanje vlastite potrebe da kreativno izrazimo sami sebe, osjetimo snagu ljubavi, strast i samopouzdanje kojim kročimo kroz život.

Energija Lava predvodi snagom volje i autoritetom, pa u ovom Venerinom ciklusu svatko od nas može osvijestiti i razviti nove razine samosvijesti i samopoštovanja. Venera u Lavu je romantična kraljica ljubavi, hrabrog srca i vatrenih strasti. Ona nas podučava da je voljeti sebe polazna točka svake zrele i prave ljubavi. Ako ne znamo voljeti sebe, riskiramo izgubiti svoj identitet u vezi i svoje želje podrediti željama i ciljevima drugih. Otkrivamo nove načine kako pokazati svoju posebnost na dramatičan način, odjećom, nakitom, stavovima ili talentima. Obnovljena hrabrost, romantika i strastveno srce će donijeti nove ljubavi, osnažiti dugotrajne veze i unjeti sjaj i dramu u naš svakodnevni život.

Venera se uspinje – 1. vrata

Venera svojom prvom konjunkcijom s Mjesecom u rastućoj fazi, ovog puta na zapadnom nebu, počinje svoj povratak i 4.8.2016. evo je na prvim vratima. Tu će naša boginja, obnovljena iskustvom i preobrazbom koja je nastala boravkom u podzemnom svijetu, ponovo dobiti svoju sjajnu odjeću, a na nebu ćemo ju jasno vidjeti. Prva simbolična vrata su vrata manifestacije, povezuju se s prvom čakrom, korjenskom čakrom i našim osjećajem sigurnosti. Drugi dio Venerinog ciklusa nosi obilježja smirenije i mudrije energije, pa u našem stavu biti više mudrosti i ljubavi, manje nadmenosti ili potrebe za ekstravagancijom.

Vatrena energija Lava budi u svakom od nas potrebu da osjetimo što se krije u našem srcu i da sve što smo tamo pronašli pokažemo. S Venerom na prvim vratima povratka osjećamo u sebi što čini naše stvarne vrijednosti. Ovog puta imamo ih prilike zrelije pokazati, s većim učinkom i više zadovoljstva.

 Što vama znači Venera u Lavu

Venera u Lavu ohrabrit će Strijelca, Blizance i Vagu za sve vrste kreativnih poslova. Svoje samopouzdanje gradite na znanju i vještini komunikacije, a kreativnost najlakše izražavate riječima,  povezujete ljude.

Lavu, Vodenjaku i Ovnu će zasladiti ljubavni život. Djeca dolaze u središte zbivanja, ili se budi vaš zaigrani, djetinji duh.

Bik i Škorpion mučit će se neko vrijeme kako bi pronašli ravnotežu između stvarnosti i maštarija. Svoje obnovljeno samopouzdanje i vrijednosti pokazuje na neki konkretan način, stvaraju sklad i ljepotu u svom okruženju.

Rak, Djevica, Jarac i Ribe prepoznaju važnost ljubavi prema sebi, a svoje će samopouzdanje i vrijednosti učvrstiti tako da ugode sebi, povežu se s prirodom i hrabro pokažu ljepotu svog unutrašnjeg svijeta, otvore svoje srce.

 

You must be logged in to post a comment.