Riječi podrške

Astrologija je tema o kojoj oduvijek razmišljam, što je i bio razlog mog posjeta Zagrebu jedne subote početkom prosinca. U astro konzultaciji sa gđom Senkom Ljubić saznala sam i primila sve što sam i očekivala; razgovorom sam potvrdila saznanje o sebi i svom životu, svojim željama i mogućnostima, a kako je razgovor tekao dalje, tako smo se nadopunjavale ushićene zbog saznanja i istine.
Vrlo sam zahvalna na konzultacijama, nakon njih osjećam se hrabrijom jer znam da sve zaista jeste tako i kreće se u dobrom smjeru. Kada donesemo čvrste odluke, planeti nas podržavaju!
Web stranicu astropozdravsuncu.com.hr često posjećujem, i zaista me oduševila raznovrsnim temama, izgledom, pristupom životu i astrologiji. Svatko može pronaći nešto za sebe i naučiti mnogo o tako velikom svijetu

„KM“

„ Ništa nije slučajno“ bile su riječi na radionici poštovane gospođe Senke Ljubić, koja nas je toplo ugostila u Joga studiju okružene bojom Sunca. Na samom ulasku na radionicu kroz mene su prošli trnci, što od uzbuđenja, a što od osjećaja da sam baš tamo gdje trebam biti. Gospođa Senka nas je uvela u astrologiju, u karakteristike naših znakova, objasnila nam je kako energije planeta utječu na nas i kako smo svojim rođenjem dobili određene potencijale – darove – energije koje kroz život učimo prepoznati i koje možemo koristiti da bi bili ispunjeni i zadovoljili potrebe našeg Mjeseca.
Atmosfera na radionici bila je topla i ugodna, posebno su mi se svidjele različitosti između znakova, karakteristike osoba različitih znakova koje su u razgovorima došle do izražaja. Upoznavanjem drugih imali smo priliku upoznati sebe, i svoju različitost. Način na koji nam je Senka približila znakove i njihove potrebe, te snažne karakteristike četiri osnovna elementa: zemlja, zrak, voda, vatra, posebno me osvijestio energije koja prevladava u meni i kako da ju usmjerim u produktivnom smjeru. Neobično je to kako sve o čemu je gospođa Senka pričala zapravo je već dugo bilo u meni i trebalo je samo neku smjernicu i objašnjenje, da je sve uredu i da je to taj dar koji mi je darovan rođenjem. Učitelj se uvijek pojavi kada smo spremni, HVALA vam Senka, sada sam spremna nastaviti otkrivati svoje potencijale, koristiti svoje planete kao zvijezde vodilje i svojom pozitivnom energijom privlačiti u svoj život samo ono što je najbolje za mene. Veselim se sljedećim radionicama.

„IP“

Počela sam citati vaše tekstove i već se dugo nisam susrela s tako umirujućim, a istovremeno sadržajem koji budi i osvješćuje.

„MM“

S obzirom da sam Djevica u horoskopu, nikada nisam bila pretjerano sklona astrologiji. Međutim, moja mama je zamjetila tekstove gospođe Senke u svom omiljenom časopisu „Sensa“ i počela mi je često spominjati, pričajući o njenoj pozitivnosti i smislenosti u obraćanju čitateljima. Kada je nastupilo vrijeme velikih životnih promjena za mene i moje sestre, moja mama se odlučila na konzultacije sa Senkom kako bi nam olakšala buduće odluke. Konzultacijama je bila toliko oduševljena da je zapisala sve što joj je Senka rekla te je nastavila redovito nazivati. Meni je prenosila Senkine riječi vezane za mene, ali ja se nisam mogla odlučiti sama nazvati u svoje ime. Međutim, dođe trenutak kada se čovjek nađe pred zidom i same činjenice mu više nisu dovoljne. Potrebna mu je nada da će se stvari promijeniti ili barem objašnjenje zašto su trenutno takve. I tako sam ja prvi puta sama nazvala Senku, i nakon početnog skepticizma, dobila smirenje koje mi je bilo potrebno. Tako je bilo i u narednim razgovorima. Meni bi, iskreno, i sam razgovor bio dovoljan, pozitivna energija koju od nje dobijem, ali kada se u priču još uplete ostvarivanje nagoviještenih događaja, onda je to priča koju bi svatko od nas volio i trebao pročitati.

„PV“

Na konzultacijama kod gospođe Senke tumačenje se bazira na temeljnim energijama koje nas određuju kao osobu. Ja sam, na primjer, do sada mislila da imam bipolarni poremećaj ekstremne pedantnosti i krajnjeg nemara, no dobila sam objašnjenje kako da svoju organizaciju usmjerim prema tome da udovoljim svojoj drugoj strani.
Osim takvih savjeta, mogu se saznati i periodi vrlo jakih energija i pozitivnih promjena, na koje onda možete računati u budućnosti. Možete i pitati razdoblja vezana za ljubav, posao ili obiteljsku situaciju, te sugerira li horoskop neke zdravstvene probleme na koje bi trebalo pripaziti. Ovakvo savjetovanje preporučam i onima koji možda ne vjeruju u snage planeta. Zanimljivo je nakon konzultacija nacrtati i lentu vremena – meni se potpuno neočekivano otvorila spoznaja da ću postojati i 2017., jednako realno kao što postojim sada, i da postoji u budućnosti tamo neka ja za koju je vrijedno organizirati život sada da mogu uživati kasnije.

„VR“