Novosti

Tra 25

2019

0

Komentara

Astro PAUZA

Jeste li primijetili koliku su tijekom dana rijetki spontani trenuci mira – kad ne moramo ništa, ne žurimo nikamo, nitko nam ne postavlja pitanja i jedino za koga smo odgovorni smo mi sami? Pauza je zanemaren, a iznimno važan dio slagalice našeg života. Ona nam pomaže da sebe i događaje stavimo u perspektivu i odmaknemo se od nepotrebnoga koje nam zamućuje fokus…

Link na tekst: astro pauza

Tra 10

2019

0

Komentara

LADY GAGA – Portret Ovna

Lady Gaga  (Stefani Germanotta) 28.3.1986.

Na svjetskoj glazbenoj sceni vlada bespoštedna borba među zvijezdama i onima koji to pokušavaju biti, u kojoj smo vidjeli već sve što se može zamisliti. Glazbeni talent nije dovoljan, treba znati plesati, treba biti izazovan, drugačiji, treba imati osobnost. Unatoč okrutnim pravilima igre i nestalnoj naklonosti hirovite publike, stalno stižu novi izazivači koji bacaju rukavicu u lice same slave. Izazivačica koja je munjevito osvojila publiku već prvim albumom, koji se sasvim prikladno zove „Fame“ – slava, te postala velikom zvijezdom je Stefani Germanotta, poznatija kao Lady Gaga. Astrološka Ovnica svojim je zaraznim pjesmama, čudnovatom odjećom i neviđenim nastupom besramno vratila glamur u pop glazbu.

Više →

Ožu 27

2019

0

Komentara

Partnerska kemija

Sigurno vam je poznat osjećaj neodoljive privlačnosti prema drugoj osobi, koja vas može pogoditi poput udara groma, iznenadno i neočekivano. Možemo to nazvati zaljubljivanjem, no u našoj se nutrini probudila nagonska energija koja izmiče svim racionalnim objašnjenjima. Snažna i instinktivna, izazito tjelesna, seksualna kemija prvi je korak prema intimnoj vezi. Ipak, ona nije dovoljna za stvaranje dugotrajne veze. Potrebno je dodati osjećaje, zajedničke interese i još mnogo toga. No bez seksualne kemije nema prave ljubavne priče. Seksualnost je važna za ispunjen i kreativan život. Provjerite stoga kakvu seksualnu kemiju dijelite sa svojim partnerom.

Link na tekst: kemija

Ožu 20

2019

0

Komentara

Lilit – crni mjesec

Upoznajte Lilit – astrološki simbol slobodne, neukrotive stvaralačke energije sa ženskim predznakom, kojeg civilizacijska pravila i granice, te dominantna yang energija nije uspjela zarobiti i iskorijeniti. Ona danas živi u predjelima našeg nesvjesnog, slobodno luta našim unutrašnjim krajolicima kao spontana, kreativna, nepokorena snaga duše.
Link na tekst: lilith

Velj 16

2019

0

Komentara

MODUL 1 počinje 5.10.2019.

MODUL 1 – novi datum početka je 5.10.2019. u 17 h, Mašićeva 4, Zagreb. Skupnjamo predbilježbe, a za sve dodatne inforamcije možete nam pisati na senka.ljubic@zg.t-com.hr ili izravno kontaktirati na 091 16 19 607.

Krenite na uzbudljivo putovanje otkrivanja svih nijanis vlastitog horoskpa, te osnovnih astrološkoh tehnika. U našoj školi možete stvarno naučiti kako rastumačiti horoskop!!!

Školu vodi Senka Ljubić,

certificirani astrolog,

NLP Master, Wingwave coach, AT učitelj.