Novosti

Lis 15

2017

0

Komentara

Škola astrologije 7.4.2018. – MODUL 1

ŠKOLA ASTROLOGIJE POZDRAV SUNCU, Mašićeva 4 - MODUL 1

MODUL 1  -  TEMELJNE ENERGIJE HOROSKOPA

POČINJE  u subotu 7.4. 2018.  u 17 h;

PRIJAVITE SE ZA BESPLATNU PRVU CJELINU koja će se održati 7.4.2018 od 17 – 21:30 h.

*prva cjelina je besplatna, kao prilika da doživite način rada i mogućnosti koje ova škola pruža, no dalje se škola plaća.

Što možete očekivati:

 • Suvremena, psihološki orijentirana astrologija.
 • Astrologiju učite na praktičan način, radeći na vlastitom horoskopu!
 • Uz učenje astrologije otkrivate i vlastite mogućnosti razvoja.
 • Kreativan pristup svladavanja osnovih elemenata astrologije.
 • Sustavnih koraci u tumačenju natalne karte.
 • Skripta od cca 150 stranica
 • Plaćanje na rate
 • Potvrdu o završenom Modulu I
 • Naučite UMJETNOST tumačenja horoskopa!

Škola je namijenjena podjednako početnicima, kao i svima s predznanjem. Čak i ako imate veliko predznanje i mislite da vam škola nije potrebna, poseban pristup otvoriti će vam novi pogled na astrologiju i umjetnost tumačenja horoskopa. Modul 1 ima 45 školskih sati. Predavanja se održavaju tijekom 11 vikenda, subotama od 17 – 21 h. petkom ili subotom popodne (Prilagodba termina u dogovoru s polaznicima).

Školu vodi certificirana astrologinja Senka Ljubić. Senka je 2005. godine diplomirala na međunarodnoj školi poznatog američkog astrologa Noela Tyla. Od tada je razvila bogatu praksu u radu s klijentima. Već godinama redovito piše astrološke tekstove za magazin Sensa i za (nažalost ukinuti) AstroMagazin.

Senka je aktivni član Udruge astrologa Hrvatske na čijim stranicama možete čitati njen astro blog. Redovito sudjeluje na astrološkim konferencijama, drži predavanja i radionice.

Informacije i prijave na 091 16 19 607, ili na mail: senka.ljubic@zg.t-com.hr

 

Ruj 24

2017

0

Komentara

Znate li dobiti ono što želite?

Od malih nogu učimo što se smije, a što ne. Instinktivno uočavamo kakvo će ponašanje donijeti odobravanje, a što osudu. Učimo obuzdavati svoje nagone i želje. Ipak, neke od nas nije lako obuzdati. Nisu spremni odustati od svojih želja i spremno će se svađati oko svega. Neki od nas su previše popustljivi i dopuštaju da pravila uguše njihove potrebe. Kakve su tu energije na djelu? Znamo li dobiti to što želimo? Za cijeli tekst kliknite na:  Znate li dobiti ono što želite

Velj 22

2017

0

Komentara

Bijeg od stvarnosti

Kad stvarnost postane previše zahtjevna ponekad moramo pobjeći kako bismo se oporavili ili sakrili od prevelikog pritiska i vlastitih strahova. Provjerite zašto bježite od stvarnosti i kakva utočišta pronalazite. Prepoznajte takve situacije da biste postigli ravnotežu između snova i stvarnosti. Bijeg od stvarnosti #76

Velj 17

2017

0

Komentara

Zavođenje i flert

Društvena nas pravila sputavaju u izravnom pokazivanju nagonskih želja, osobito seksualnosti. Specifični načini privlačnosti, želje za vezom i seksualnošću odvijaju se među ljudima na razne prikivene načine, slojevitim ritualima koje zovemo flertom i zavođenjem.

Zavođenje i flert #74

Sij 15

2017

0

Komentara

ŠKOLA ASTROLOGIJE

ŠKOLA ASTROLOGIJE

POČINJE  u subotu 20.01.2018.  u 17 h; Mašićeva 4

 Informacije i prijeve na 091 16 19 607, ili na mail: senka.ljubic@zg.t-com.hr

 MODUL II

ASTROLOŠKE TEHNIKE I PREDIKCIJE

Modul ima 45 školskih sati. Predavanja se održavaju tijekom 10 vikenda, subotama od 17 – 20:30 h. (moguća prilagodba termina u dogovoru s polaznicima).

Što možete očekivati:

 • Astrologiju učite na praktičan način, radeći odmah na vlastitom horoskopu!
 • Uz učenje astrologije otkrivate i vlastite mogućnosti razvoja.
 • Kreativan pristup svladavanja osnovih elemenata astrologije.
 • Sustavnih koraci u tumačenju natalne karte produbljuju se kroz brojne primjere, i uz nove tehnike.
 • Naučite UMJETNOST tumačenja horoskopa!

Modul II je namijenjen svima koji su završili naš Modul I.

 

MODUL I – ponovo počinje 20.01.2018.

Školu vodi certificirana astrologinja Senka Ljubić. Senka je 2005. godine diplomirala na međunarodnoj školi poznatog američkog astrologa Noela Tyla. Već godinama redovito piše astrološke tekstove za magazin Sensa, te za AstroMagazin (koji je nažalost prestao izlaziti 2016. god.) Njene stare i nove tekstove možete čitati na www.astropozdravsuncu.com.hr Senka je član Udruge astrologa Hrvatske a na stranicama udruge možete čitati njen blog. Redovito sudjeluje na astrološkim konferencijama, drži predavanja i radionice. Svoje bogato iskustvo već drugu godinu podijeliti će s polaznicima škole astrologije.

U centru Pozdrav suncu možete naručiti natalni horoskop, godišnji, usporedni, poslovni kao i sve vrste astroloških analiza.