Škola astrologije

Škola astrologije Pozdrav suncu

Zanima li vas astrologija? Možda već imate puno teorijskog znanja, ali kad to znanje treba nekako povezati u cjelinu, ne znate kako to učiniti? Možda ne znate puno o astrologiji ali biste voljeli koristiti astrologiju kao alat osobnog razvoja.

U školi astrologije u centru Pozdrav suncu, imate priliku učiti astrologiju na praktičan način, radeći odmah na vlastitom horoskopu! Predavanja vas korak po korak vode u svijet bogate simbolike i suvremenog holističkog pristupa dinamične astrološke analize. Praktična primjena stečenog znanja na vlastitom horoskopu odličan je poticaj za učenje!

Kreativan pristup svladavanja osnovih elemenata astrologije i sustavnih koraka u tumačenju natalne karte, omoguća vam da uz učenje osnava astrologije dođete do novih spoznaja o vlastitim mogućnostima razvoja.

Upustite se u intenzivnu intelektualnu i emocionalnu pustolovinu samospoznaje i pritom se dobro zabavite. Škola je namijenjena podjednako početnicima, kao i svima s predznanjem koje ćete u ovom praktičnom programu oblikovati u sustavnu cjelinu.

Program škole astrologije donosi obilje tema od kojih izdvajamo:

Modul I – Temeljne energije horoskopa

*nemojte misliti da je ovo dosadno gradivo kojeg možete “pokupiti” na internetu ili iz knjiga. Naš kreativni pristup otvara posve nove perspektive značenja i tumačanja, čak i za one koji već imaju puno teoretskog znanja.

Geometrija horoskopa: znakovi, elementi, kvalitete / Planeti: Mjesec i Sunce; osobni planeti, vanjski planeti / Kuće, mreža vladarstava / Aspekti, aspektne strukutre / Sustavni koraci u sintezi horoskopa

Modul II – Astrološke tehnike i predikcije

Tranziti / Solarni luk / Progresije / Poluzbrojevi / Sinastrija / Lunacije i pomrčine

Svaki modul ima 45 školskih sati. Predavanja se održavaju tijekom 10 vikenda, subotama od 17:00 h – 20:30 h. (moguća prilagodba termina u dogovoru s polaznicima). 

 

RASPORED MODULA za 2019.

Modul I:  5.10.2019.   

Modul II: 15.02.2020. 

Polaznici koji su prisustvovali svim predavanjima  modula, po završetku dobivaju potvrdu centra Pozdrav suncu o završenom programu.

Predviđena je izrada domaćih zadaća.

Školu vodi certificirana astrologinja Senka Ljubić.

Informacije i prijave na: 091 16 19 607 ili na senka.ljubic@zg.t-com.hr

 Modul II – Tehnike (tranziti, solarni lukovi, progresije, poluzbrojevi i sinastrija; rad s klijentima)

Modul III – Planetarni ciklusi, osnove mundane astrologije, karmička astrologija.

Modul II i III moguće je pohađati samo ako ste završili naš Modul I.

RIJEČI PODRŠKE NAŠIH POLAZNIKA:

Dugo sam godina zaljubljena u Astrologiju. Ovo sam ljeto poželjela okruniti tu vezu i nekoliko mjeseci kasnije ukazala mi se savršena prilika – Mala škola astrologije naše divne učiteljice Senke Ljubić. Ono što me dočekalo, bilo je iznad svih mojih očekivanja. Nadala sam se proširenju i obogaćivanju svog znanja, ali dobila sam mnogo bolje od toga. Dobila sam jedan novi uvid. Senka mi je omogućila da na Astrologiju gledam zrelijim očima i time je moja ljubav ušla u drugu dimenziju. I što je najvažnije, ne samo da sam mnogo naučila općenito, već sam konačno upoznala sebe. I sada kad kažem, takav mi je horoskop, zaista razumijem što to znači. Sada razumijem zašto sam to što jesam i kako mogu biti najbolja verzija sebe. Neizmjerno zahvalna, učenica Katarina

Škola bez školskih klupa i ispisanih bilježnica, a znanje ostaje u glavi. Zvuči predobro da bi bilo istinito dok ne kreneš u Školu astrologije Pozdrav suncu, sjedneš na jastučić, utopliš se dekicom i u ugodnoj atmosferi grickaš keksiće dok upijaš gradivo. Senka je već pripremila materijale u kojima se nalazi sve bitno: kratko, jasno i pregledno. Za mene, pedantnu Djevicu opsjednutu pisanjem bilješki to je stvarno ugodno iznenađenje! Timski rad u maloj grupi s veselom i pozitivnom ekipom, pronicanje u tajne natalnih karti zajedničkim snagama pod vodstvom odlične i strpljive učiteljice, koja kompleksno gradivo prenosi s nevjerojatnom lakoćom, najljepši su dio ove priče. Tko želi shvatiti astrologiju bez mukotrpnog iščitavanja stručnih i teško razumljivih knjiga i bolje upoznati sebe, s ovom edukacijom stvarno ne može pogriješiti. A ja se bacam na posao: natalne karte dobrih prijatelja već nestrpljivo čekaju! :)  Maja M

Jako sam zadovoljna završenom astrološkom školicom Pozdrav suncu. Svakako preporucujem svima koji tragaju za smislim zivota, za onim skrivenim i za svojim osobnim vrijednostima. Senka je na zanimljiv nacin prenijela teoriju znacenja zvijezda i reakcije na pojedince, te nas je zabavila s astrološkim primjerima poznatih osoba koje su itekako iskoristile sve svoje potencijale i bili nam odlicni primjeri za učenje. Moram i napomenuti energiju grupe koja je bila definitivno opuštajuća, vesela i ohrabrujuća za rad na sebi i izradu zadaća. Ovo je definitivno najlaksi i najzabavniji nacin za usvojiti gradivo. Veselim se drugom stupnju!!!! :)  Martina B

 

Kontaktirajte nas i saznajte sve o radionicama

Vaše Ime *

Vaš Email *

Vaša poruka