Naručite horoskop

Natalni horoskop

Svaka osoba je jedinstvena i neponovljiva. Sva ljepota osobnosti, njeni potencijali, snaga i slabosti simbolički su izraženi položajem planeta i osjetljivih točaka poput podznaka ili zenita.

Tumačenje natalnog horoskopa pomaže vam u prepoznavanju temeljnih energija koje prožimaju vaš život. Simboli opisuju vašu osnovnu životnu motivaciju, vaše talente, osjećaje. Ako radite na sebi i razvijate znanje i svijest o svojoj životnoj svrsi, o svojim potencijalima, astrologija će biti dragocjeni alat koji će vas odvesti korak bliže dubljem poznavanju sebe, korak bliže ispunjenom životu.

Tumačenje natalnog horoskopa se radi u obliku konzultacije, razgovora. Natalni horoskop simbolizira energije koje vam stoje na raspolaganju. On opisuje puno onoga što vi već jeste no i sve ono što biste mogli biti!

Vaši stvarni životni uvjeti, utjecaji obitelji i društva u velikoj mjeri utječu na vaš razvoj. Neke ste svoje potencijale nesmetano razvijali, u nečemu ste bili sputani. Cilj konzultacije, razgovora klijenta i astrologa je ustanoviti vašu cjelokupnu stvarnost, otkriti vanjske čimbenike koji su oblikovali vaše temeljne energije.

Astrolog zna koje vam pitanja mora postaviti, koje teme predstavljaju važnu ili osjetljivu točku vašeg života. No vi sami najbolje znate kakvi su vaši planovi za budućnost, čemu se nadate, što želite ostvariti, čega se želite riješiti. U aktivnoj konzultaciji dobit ćete potrebne informacije koje će vam pomoći da usmjerite svoju energiju u ostvarive ciljeve, da razvijate svoje talente i osobine, da otkrijete one koje postoje u vama, ali su se uspavale. Važna informacija koju ćete dobiti su vremenski okviri, razdoblja u kojima djeluju određene energije koje podržavaju ili koče vaše planove.

 

Godišnji horoskop

Ništa u svemiru nije statično, sve se neprestano mijenja. Vaš natalni horoskop koji zapravo opisuje kvalitetu trenutka u kojem ste se rodili, isto tako raste i mijenja se zajedno s vama. Pomoću astroloških tehnika poput tranzita, progresija i solarnih lukova uhvatite ritam svog života!

Astrologija vam pomaže da prepoznate razdoblja rasta ili stagnacije, da znate kad dolazi plima, a kad oseka. Ako donosite neke važne životne odluke, ako pažljivo planirate svoj životni put, astrologija vam pomaže da prepoznate i odaberete pravi trenutak. Godišnji horoskop je plan koji vam omogućava lakše snalaženje u vremenu pred vama.

Poznavanje povoljnih razdoblja je poput vremenske prognoze. Kao što ujutro gledate kroz prozor i provjeravate kakvo je vani vrijeme, godišnji horoskop su odškrinuta vrata kroz koja ćete baciti pogled na budućnost. Ne morate se osjećati kao žrtva vanjskih zbivanja bez imalo kontrole. Poznavanje kvalitete vremena koje dolazi povećava vašu mogućnost izbora.

 

Odnosi s drugim ljudima jedna su od najvažnijih stvari u našem životu. Bilo da se radi o ljubavnoj ili poslovnoj vezi, o prijateljstvu ili odnosu s djecom ili roditeljima, astrološka analiza otkriva sve zajedničke točke kao i osjetljive i problematične teme.
Usporedni horoskop daje vam dodatno razumijevanje dinamike odnosa, čime možete svoje veze učiniti kvalitetnijima, a možda se poštedjeti razočaranja i boli.

Usporedni horoskop partnera u ljubavnoj vezi produbit će razumijevanje motivacijskih potreba partnera, ciljeva, načina komunikacije. Usporedni horoskop daje vam dublji uvid u dinamiku odnosa koji vodi razumijevanju, poštovanju i pronalaženju zajedničkog rješenja.

Provjerite kakav je partner s kojim želite ući u zajednički posao. Da li se vaše motivacije mogu uskladiti i dovesti do uspjeha?
Poslodavac ste koji zapošljava novu osobu na važnom radnom mjestu? Provjerite da li osoba koju ste odabrali može ispuniti vaša očekivanja.
Imate li problema u komunikaciji s djetetom? Trudite se, a odnosi su napeti?

Usporedni horoskop otkriva vaše specifične načine opažanja stvarnosti, različite načine komunikacije i temeljne potrebe. Uz nove informacije lakše ćete naći zajedničku točku koja će vas voditi u kvalitetniji odnos.

Poslovna astrologija, Astro kartografija

Osobni poslovni profil može vam pomoći da lakše donesete odluku o odabiru studija, o odabiru onoga čime se želite baviti i čime biste se trebali baviti. Na poslu provodimo veći dio svojih dana i jako je važno da radimo ono što može ispuniti naše potrebe. Ponekad smo još od malih nogu usmjeravani prema zanimanjima koja nas ne usrećuju. Ako niste zadovoljni sa svojim poslom, možete napravit zaokret kroz razne dodatne aktivnosti, hobbyje i razvoj svojih posebnih vještina. Astrologija vam može pomoći u odlukama!

Ako želite pokrenuti svoju tvrtku budite mudri u svojim pripremama. Planetarna kretanja ponekad nisu baš najpovoljnija, no ima trenutaka koji nose velike potencijale. Odaberite pravi trenutak kad ćete krenuti u posao!
Usporedite horoskope svojih poslovnih partnera ili suradnika kako biste bolje razumjeli jedni druge i lakše surađivali!

Astrologija ima i posebne tehnike kojima može provjeriti postoji li bolje mjesto na kojem biste trebali živjeti. Mjesto na kojem će energije vašeg bića imati veću mogućnost ostvarenja. Ako se stvarno pripremate na veliki korak trajnog preseljenja u neku drugu državu ili na neki drugi kontinent, ne bi bilo loše provjeriti kako će se planetarne energije vašeg natalnog horoskopa moći razvijati na vašem novom odabranom boravištu. Pritom je važno koje energije biste željeli potaknuti. Želite li odabrati najbolje mjesto za studiranje ili možda mjesto na kojem ćete razviti svoju kreativnost ili postići poslovni uspjeh nije isto. Primjerice, ako se trajno selite dobro je odabrati linije na kojima djeluje energija Sunca vašeg natalnog horoskopa, jer je to cjelokupan izraz vašeg identiteta, no ako odlazite na studij u trajanju od nekoliko godina povoljnije je odabrati linije djelovanja Merkura. Astrokartografija će vas ponekad usmjeriti na nevjerojatna mjesta, o kojima možda nikad niste ni promišljali, no ponekad će vas ohrabriti da ostanete baš tu gdje jeste.

Termini konzultacija po dogovoru.


Uplate za konzultacije, pismeno savjetovanje, radionice, vrše se isključivo na račun Udruge Pozdrav Suncu:Mašićeva 4, Zagreb.
OIB: 80838117406; MB 1963422.
Broj računa: 2484008-1103185748