Škola astrologije

Škola astrologije Pozdrav suncu

Zanima li vas astrologija? Možda već imate puno teorijskog znanja, ali kad to znanje treba nekako povezati u cjelinu, ne znate kako to učiniti? Možda ne znate puno o astrologiji ali biste voljeli koristiti astrologiju kao alat osobnog razvoja.

U školi astrologije u centru Pozdrav suncu, imate priliku učiti astrologiju na praktičan način, radeći odmah na vlastitom horoskopu! Predavanja vas korak po korak vode u svijet bogate simbolike i suvremenog holističkog pristupa dinamične astrološke analize. Praktična primjena stečenog znanja na vlastitom horoskopu odličan je poticaj za učenje!

Kreativan pristup svladavanja osnovih elemenata astrologije i sustavnih koraka u tumačenju natalne karte, omoguća vam da uz učenje osnava astrologije dođete do novih spoznaja o vlastitim mogućnostima razvoja.

Upustite se u intenzivnu intelektualnu i emocionalnu pustolovinu samospoznaje i pritom se dobro zabavite. Škola je namijenjena podjednako početnicima, kao i svima s predznanjem koje ćete u ovom praktičnom programu oblikovati u sustavnu cjelinu. Čak i ako imate veliko predznaje i možda mislite da vam škola nije potrebna, poseban pristup astrologiji otvriti će vam poseve novi pogled i razumijevanje astrologije. Izađite iz uskih okvira, postanite kreativni i profesionalni u svom radu! Naučite napokon UMJETNOST tumačenja horoskopa!

TERMINI POČETKA ŠKOLE jesen 2019:

MODUL I – počinje  5.10.2019. – primamo predbilježbe

MODUL 2 – počinje 15.2.2020.

PROGRAM –  Program škole astrologije donosi obilje tema od kojih izdvajamo:

MODUL  I – TEMELJNE ENERGIJE HOROSKOPA

Geometrija horoskopa: znakovi, elementi, kvalitete / Planeti: Mjesec i Sunce; osobni planeti, vanjski planeti / Kuće, mreža vladarstava / Aspekti, aspektne strukutre / SUSTAVNI KORACI U SINTEZI HOROSKOPA

Prvi modul ima 45 školskih sati. Predavanja se održavaju tijekom 10 vikenda, subotama od 17 – 20:30 h. (moguća prilagodba termina u dogovoru s polaznicima).

NOVI Modul I počinje 5.10.2019.

 

MODUL II - ASTROLOŠKE TEHNIKE / PREDIKCIJE

Tranziti/  Solarni luk / Progresije / Poluzbrojevi/ Sinastrija / Lunacije, pomrčine itd…

NOVI Modu Il I počinje 15.02.2020.

Polaznici koji su prisustvovali svim predavanjima  modula, po završetku dobivaju potvrdu centra Pozdrav suncu o završenom programu. Predviđena je izrada domaćih zadaća.

Školu vodi certificirana astrologinja Senka Ljubić.

 

Modul III – Planetarni ciklusi, Mundana astrologija, Karmička astrologija, Rad s klijentima

*module II i III moguće je pohađati samo ako ste završili naš Modul I

 

Uplate za konzultacije, pismeno savjetovanje, radionice i školu možete uplatiti na račun Udruge Pozdrav Suncu: Mašićeva 4, Zagreb.
OIB: 80838117406; MB 1963422.
Broj računa: 2484008-3206162693