Astrologija pozdrav suncu

U rubrici Puls života svojim stručnim astrološkim dodirom pokušavam opipati puls aktualnih događaja, pa će se u toj rubrici pronaći tekstovi o ljudima i zbivanjima koja obilježavaju naše doba. Slijedeći vlastite interese pišem o ljudima i događajima iz područja kulture, glazbe i filma, ali i iz politike, svjetskih zbivanja, povijesti.

U Tekstovima ćete pronaći astrološke portrete znamenitih osoba, astro ljubavne priče i različite teme koje se skrivaju u rubrici Škrinjica iznenađenja. Ako vas zanimaju planetarna kretanja uvijek svježe događaje možete pratiti u rubrici Što se zbiva na nebu.

Školovani sam astrolog, o čemu možete više pročitati u rubrici O nama. Imam dugogodišnje iskustvo u radu s klijentima i iskustvo pisanja u mnogim javnim medijima od kojih bih posebno voljela istaknuti magazin Sensa, u kojem možete redovito čitati moje tekstove. Sve to iskustvo prožima moje tekstove nenametljivom astrološkom teorijom, koja je uvijek povezana sa stvarnošću!

Možda ste u potrazi za stručnim astrologom koji će svojim zrelim i iskusnim pristupom pomoći da razjasnite vaše životne dvojbe, da otkrirjete svoje potencijale, da naučite nešto više o sebi. Budite sigurni da ćete s konzultacije otići osnaženi nadahnućem, vjerujući u sebe i svoje mogućnosti, samosvjesniji i sa velikim osmjehom! Nema straha, jer ovdje se astrologija ne tumači fatalistički! Ovdje se razgovara o vašim potencijalima, kako ih trenutno živite u svom životu, te kako možete iskoristiti sve svoje vrijednosti. Više o tome pročitajte u Astro konzultacijama.

Budući da je uz astrologiju joga moja velika ljubav i životni poziv, predlažem da posjetite i stranicu www.jogapozdravsuncu.hr na kojoj ćete naći tekstove i puno sadržaja vezanog za jogu.

Želim vam da se dobro zabavite, možda ponešto naučite i da često posjećujete ovu stranicu.